Jurnalistii de la Blic vorbesc despre atmosfera din sanul primei reprezentative a Serbiei, Stankovic, Vidic si compania fiind destul de calmi si optimisti inainte de partida cu Romania lui Piturca, care va avea loc sambata, de la ora 20.45, la Constanta. Sarbii precizeaza ca disputa cu echipa lui Mutu este cea mai importanta din grupa a-7-a de calificare pentru ca tricolorii sunt principalii contracandidati la calificarea pentru Mondialul din Africa de Sud.

Radomir Antic, selectionerul Serbiei, se arata incantat de problemele medicale din lotul adversarilor, dar precizeaza in acelasi timp ca Romania nu sta intr-un jucator, fie el si de certa valoare cum este fundasul Cristi Chivu.

Gazetarii sarbi de la Blic vad meciul de la Constanta ca pe o adevarata finala, un eventual succes al formatiei pregatite de Radomir Antic fiind un imens pas catre calificare, tinand cont de faptul ca Serbia mai are de jucat pe propriul teren cu Austria, Franta si Romania.

In spatele declaratiilor razboinice si pline de incredere ale coechipierilor Mutu si Kuzmanovic (jucatori ai Fiorentinei), partida dintre Romania si Serbia este una de "6 puncte", o infrangere contand enorm in economia clasamentului final.

Lotul Serbiei pentru partida cu Romania:

Portari: Stojkovic (Getafe), Disljenkovic (Metalurg Donetk), Isailovic (Genclerbirligi)

Fundasi: Dragutinovic (Sevilla), Ivanovic (Chelsea), Vidic (Manchester United), Subotic (Borussia), Kolarov (Lazio), Rukavina (Munchen 1860), Duric (FK Vojvodina), Obradinobvic (Partizan Belgrad)

Mijlocasi: Stankovic (Inter), Kuzmanovic (Fiorentina), Kacar (Hertha Berlin), Milijas (Steaua Rosie Belgrad), Krasic (TSKA Moscova), Jankovic (Genoa), Ninkovic (Dinamo Kiev), Jovanovik (Standard Liege)

Atacanti: Pantelic (Hertha Berlin), Zigic (Santander), Lazovic (PSV Eindhoven), Sulejmani (Ajax).