CS Otopeni continua sa produca surprize in Liga 1. Elevii lui Liviu Ciobotariu au fost la un pas de a obtine trei puncte de la FC Timisoara, dar Parks le-a stricat sarbatoarea. Balint e nemultumit ca echipa sa nu joaca asa cum vrea el. Imi dau seama ca echipa joaca la fel ca in turul campionatului, adica prost, a declarat Balint.

Citeste si: CS Otopeni - FC Timisoara 2-2 / Ce se intampla, Balint?

"Daca e sa compar ce am vazut aseara la Rapid-Otelul, as spune ca acum am vazut un meci de alta calitate. Am jucat destul de slab. Dupa un cadou facut echipei adverse, am cazut din toate punctele de vedere. Jocul nu a convins, jucam cu mingi lungi si imi dau seama ca echipa joaca la fel ca in turul campionatului, adica prost. Trebuie sa am rabdare cu mine in primul rand, ce se joaca acum nu e jocul pe care il vreau eu. Va spun sincer, nu ma bucur deloc pentru acest punct", a declarat Balint dupa terminarea partidei.

Ciobotariu e un antrenor fericit si nu prea. Multumit de prestatia echipei sale, dar parca tot mai bune erau trei puncte: "Vreau sa-mi felicit echipa pentru modul in care a inteles organizarea acestui meci. Daca aveam putina sansa, am fi putut obtine toate cele trei puncte. Poate daca eram putin mai baftosi, eram mai linistiti. Acum suntem condamnati sa mergem la Urziceni si sa luam punctele. Nu ne vom feri deloc, am demonstrat asta si in primele patru etape".