Steaua bate pasul pe loc in cursa pentru locurile de Champions League, dupa 2-2 la Pitesti, un meci in care echipa lui Lacatus a facut toate lucrurile bune, dar si pe cele rele ale serii: Steaua a avut penalty in minutul 74 (la 1-1), insa a ratat Ogararu. A condus totusi cu 2-1 (Kapetanos 87), insa a pierdut avantajul pentru ca a gresit Zapata la un sut din afara careului, respingand in fata pana la Bazzi (2-2, min. 88).

Prima repriza fusese marcata de prestatia inegala a lui Nicolita: de la o pasa gresita inapoi, pitestenii deschisesera scorul (15). Este adevarat, in finalul reprizei, tot Banel a fost cel care a centrat decisiv pentru Ovidiu Petre (1-1, min. 43).

"Mi-am dat seama ca nu poti sa faci nimic daca nu ai portar... Imi pare rau ca nu l-am adus mai repede pe Tatarusanu. La penalty, ce sa mai zici... Cand am vazut ca bate Ogararu, mi-a fost frica, ma asteptam sa bata cu talente. Nu vorbesc acum de rau de el, fiindca Ogararu ne-a si scos la cateva meciuri" - Gigi Becali, patron Steaua.

"Este un punct castigat, in aceasta seara ne-am depasit conditia. Daca intalneam un adversar mai slab, bateam fara probleme. Dar a fost Steaua" - Ionut Badea, antrenor FC Arges.

FC Arges - Steaua 2-2

Tanase 15, Bazzi 88 - Ov. Petre 43, Kapetanos 87