Ultimele sase partide din cadrul mansei retur ale optimilor Cupei UEFA se vor disputa in aceasta seara incepand cu ora 19:00. Mircea Lucescu are o misiune dificila, CSKA a castigat in tur cu 1-0 si este o formatie solida, o pretendenta la castigarea trofeului. Galata a renascut din propria cenusa si are avantajul golului reusit in deplasarea de la Hamburg. Zenit trebuie sa remonteze diferenta de 2-0 in partida cu Udinese iar Braga poate fi surpriza acestei editii a Cupei UEFA.

19:00 Metalist Harkov - Dinamo Kiev

Dinamo si Metalist s-au duelat in acest sezon pe toate fronturile. In retur, in campionat, Metalist a pierdut cu 2-0 returul cu Dinamo Kiev, care se situeaza pe primul loc, cu 52 de puncte, iar Metalist e pe trei, cu 38 de puncte. In turul optimilor Cupei UEFA, tot Dinamo Kiev s-a impus, cu 1-0. La Metalist tot lotul este valid iar la Dinamo Kiev vor reveni Badr El Kaddouri si Andriy Nesmachniy.

Formatii probabile:

Metalist Harkov: Goryainov – Maidana, Obradovic, Gueye, Gancarczyk – Slyusar - Valyayev, Edmar, Devic, Oliynyk - Jaja

Dinamo Kiev: Bogush – Betao, El Kaddouri, Sablic, Nesmachniy – Correa, Vukojevic – Eremenko, Aliyev, Milevskiy- Kravets

19:30 Sahtior Donetsk - CSKA Moscova

Wagner Love a marcat singurul gol al partidei tur, 1-0 pentru CSKA Moscova. Ambele echipe au castigat in weekend, in campionat, cu 3-0. Sahtior a invins pe Metalist Harkov iar CSKA pe Saturn. Mircea Lucescu nu va putea conta pe aparatorul Dmytro Chygrynskyy si se gandeste sa nu il foloseasca nici pe Razvan Rat, cel care a provocat penalty-ul din care Wagner Love a inscris golul victoriei in tur. Hubschman, Oleksandr Kucher, Fernando, si Dario Srna, daca vor primi in aceasta seara galben, vor fi suspendati pentru meciul urmator din UEFA. Yury Zhirkov si Tomas Necid vor absenta de la CSKA.

Formatii probabile:

Sahtior: Pyatov - Srna, Ischenko, Kucher, Shevchuk - Ilsinho, Lewandowski, Jadson, Fernandinho - Gladkiy, Luiz Adriano

CSKA: Akinfeev - Sergei Berezutski, Vasili Berezutski, Ignashevich, Grigoriev - Rahimic, Semberas - Krasic, Dzagoev, Erkin - Vagner Love

19:30 Zenit St. Petersburg - Udinese

Partida din Italia a avut un final dramatic. Quagliarela si Di Natale au marcat pentru 2-0 in ultimele cinci minute ale jocului iar returul din Rusia se anunta de foc. Udinese este singura echipa din Serie A ramasa in cursa competitiilor europene. "Mandria Italiei", titra Gazzetta dello Sport. Zenit a terminat 1-1 in campionat cu Spartak Moscova, in weekend, iar Udinese a remizat cu acelasi scor in partida cu cei de la Catania. Tehnicianul lui Zenit nu ii va putea folosi pe Anyukov si Shirokov, suspendati si nici pe Hubocan si Lombaerts, care sunt accidentati. La oaspeti, Coda, Ferronetti si Tissone sunt accidentati iar Maurizio Domizzi este suspendat.

Formatii probabile:

Zenit: Malafeev - Kim Dong Jin, Krizanac, Khokhlov, Sirl - Tymoshchuck, Denisov, Zyryanov - Danny, Pogrebnyak, Tekke

Udinese: Handanovic - Zapata, Felipe, Lukovic, Pasquale - Inler, G. D'Agostino, 20 Asamoah - Pepe, Quagliarella, Di Natale

21:30 Galatasaray - Hamburger SV

Galatasaray a renascut suib comanda lui Bulent Korkmaz. Turcii i-au eliminat pe Bordeaux in 16-imi pe Ali Sami Yen la capatul unui meci senzational. In 8-imi, in partida tur disputata la Hamburg, Galata a deschis scorul si in ciuda golului primit si a faptului ca au evoluat in inferioritate numerica o repriza intreaga, turcii au rezistat eroic. Hamburg a pierdut in campionat in ultimele doua etape iar Galata a coborat pe 5, la 5 puncte in spatele liderului Sivasspor.

Formatii probabile:

Galatasaray: De Sanctis - Sabri, Balta, Kewell, Yaman - Ozbek, Guven, Akman - Lincoln, Hasan Sas - Baros

Hamburger SV: Rost - Boateng, Silva, Mathijsen, Aogo - Jarolim, Benjamin, Pitroipa, Jansen - Guerrero, Olic

22:00 Aalborg BK - Manchester C.

Manchester City a evoluat incantator in tur si a castigat doar cu 2-0 partida cu Aalborg, una dintre revelatiile acestei editii a cupelor europene. Caicedo si Phillips au marcat doua goluri frumoase ce au asigurat o victorie ce putea fi si mai confortabila, daca Robinho ar fi primit un penalty la finalul primei reprize. Enevoldsen, Olfers, Curth nu vor putea fi folositi de antrenorul Magnus Pehrsson iar la oaspeti tot lotul este valid.

Formatii probabile:

Aalborg: Zaza - Bogelund, Jakobsen, Kristensen, Beauchamp - Johansson, Due, Risgård, Augustinussen - Shelton, Caca

Manchester City: Given - Richards, Dunne, Onuoha, Bridge - Kompany - Wright-Phillips, Elano, Ireland, Robinho - Caicedo

22:30 Braga - Paris S.G.

In tur, a fost 0-0. Braga ar putea produce o mare surpriza in Cupa UEFA, mai ales ca in 16-imi a eliminat Standard Liege, o echipa care a defilat in grupele Cupei UEFA. PSG a pierdut cu 3-1 in fata lui Marseille in ultima etapa de campionat iar finala de la Istanbul este unul dintre obiectivele echipei. Albert Meyong, Moises, Paulo Jorge si Cesar Peixoto vor absenta la gazde in timp ce la oaspeti nu se va putea conta pe Loris Arnaud si Gregory Bourillon.

Formatii probabile:

Braga: Eduardo - Pereira, Evaldo, Leone, Rodriguez - Aguiar, Vandinho, Stevlio Cruz, Alan - Renteria, Jorginho

PSG: Landreau - Ceara, Armand, Sakho, Camara - Clement, Chamtome, Rothen, Sessegnon - Luyindula, Kezman