Cupa UEFA programeaza in aceasta seara primele doua partide din cadrul mansei retur a optimilor acestei competitii. Werder Bremen si Olimpique Marseille au un avantaj doar de un gol fata de St. Etienne respectiv Ajax Amsterdam.

21:30 Saint-Etienne - Werder Bremen

Naldo a marcat singurul gol al partidei din tur. Nemtii s-au impus cu 1-0 insa au ratat cateva ocazii incredibile. "Sunt enervat ca nu am marcat de mai multe ori", a spus Thomas Schaaf, antrenorul lui Werder. Alain Perrin, tehnicianul gazdelor, nu va putea conta pe Riviere, Dabo, Varrault, Dernis si Payet. La Werder nu vor evolua Pasanen, Jensen, Baumann si Fritz. In ultimele 5 partide, Werder a inregistrat 3 victorii si 2 egaluri. In schimb, St. Ettiene a reusit 2 victorii si un egal, suferind 2 infrangeri.

Formatii probabile:

St. Ettiene: Janot, Monsoreau, Bayal Sall, Tavlaridis, Sauget, Machado, Hautcoeur, Matsui, Grax, Ilan, Gomis

Werder: Wiese, Tosic, Mertesacker, Naldo, Boenisch, Frings, Tziolis, Oezil, Diego, Pizarro, Almeida

21:45 Ajax Amsterdam - Olimpique Marseille

Olandezii se pot concentra in liniste asupra parcursului european. In campionat nu mai au nicio sansa la titlu, spre deosebire de oponentii din aceasta seara. OM ar putea in aceasta seara sa elimine din competitiile europene al treilea adversar din Olanda. Marseille a scos-o din Liga Campionilor pe PSV Eindhoven, apoi au eliminat-o pe Twente. In tur, francezii au castigat cu 2-1. Marco van Basten nu va putea conta pe accidentatii Gabri, Vertonghen, Lindgren, Cvitanich si pe suspendatii van der Wiel si Vermaelen. Erik Gerets, antrenorul lui OM, nu ii va folosi pe Bonnart, Ziani, Zubar si Niang.

Formatii probabile:

Ajax Amsterdam: Vermeer; Silva, Oleguer, Alderweireld, Schilder; Anita, Enoh, Aissati; Emanuelson, Suarez, Sulejmani

OM: Mandanda, Mears, Civelli, Hilton, Taiwo; Valbuena, Cana, Cheyrou; Kone, Samassa, Zenden