Florin Prunea crede ca FC Timisoara are sanse mari sa isi primeasca punctele inapoi. Directorul Departamentului de Relatii Internationale din cadrul FRF a sustinut o conferinta de presa si a dezbatut subiectul depunctarii echipei din Timisoara.

Banatenii sunt acuzati ca nu au luat in seama situatia in care se aflau. "Nimeni nu il opreste pe Dragomir sa ajute Timisoara in calitate de presedinte al LPF. Timisoara are sanse foarte mari sa isi recupereze punctele. Privitor la palmares, este o decizie definitiva a TAS. Timisoara nu a acordat atentie acestui caz. Pe vremea cand reprezentam sindicatul fotbalistilor, am fost evacuat din sala de 2, 3 ori pentru ca nu am fost de-acord cu Zambon atunci cand jucatorii echipei au fost declarati liberi de contract. Eu vreau binele acestui club. Problema a inceput la Timisoara, nu in alta parte. Dar Timisoara merita cele sase puncte. Ei si-au facut treaba, dar altii nu si-au facut-o", a spus Prunea.

Fostul international a demonstrat ca Dragomir, cel care a fost nominalizat de FRF sa reprezinte clubul de pe Bega in acest litigiu, a sustinut un alt punct de vedere in sedinta Comitetului Executiv. Dragomir a spus ca FRF nu are nicio vina in acest caz! "Clubul nu a venit cu un avocat sa ne spuna cazul. Au dormit. FRF a fost pusa in eroare. Scoateti Federatia din chestia asta", a afirmat Dragomir, conform unei inregistrari audio pusa la dispozitie de Prunea.