Desi se afla pe primul loc, Dinamo este din nou macinata de scandaluri. Actionarii l-au contrat dur pe Mircea Rednic dupa meciul terminat la egalitate cu CS Otopeni (0-0) si i-au desfiintat pe jucatori pentru prestatia avuta in ultimele doua partide de campionat. Astazi a fost randul lui Rednic sa iasa la rampa si sa se contreze cu toata lumea. Tehnicianul a anuntat ca vrea sa plece de la Dinamo la finele campionatului. "Iau titlul si plec!"

Rednic le reproseaza actionarilor atitudinea duplicitara. Antrenorul s-a simtit cu autoritatea stirbita in mai multe randuri la Dinamo. In vara, tehnicianul nu si i-a dorit la echipa pe Tamas si pe Mitea si nu dorea plecarea lui Moti de la Dinamo. Totul s-a petrecut pe dos. In iarna, Rednic i-a trimis la echipa a doua pe Pulhac si pe Goian, dar au fost reprimiti foarte repede la echipa, la solicitarea conducerii. Apoi, oficialii l-au dorit foarte mult pe Contra, cu toate ca nu era o prioritate pentru antrenor, care s-asa avea prea multe vedete in lot. In plus, Rednic a mai avut o surpriza atunci cand Tamas, care a provocat un adevarat scandal in cantonamentul din iarna, a fost rechemat de la echipa a doua peste capul antrenorului.

"Am avut o discutie cu Borcea si Badea, interesant este ca Turcu si Walter nu au venit si au aparut cu declaratii la televizor. Trebuiau sa-mi spuna in fata ce aveau sa-mi zica.

In momentele dificile trebuie sa fim impreuna. Suntem pe primul loc, lucru pe care actionarii il uita. Sunt aceiasi jucatori care au facut rezultatele din tur", a spus Rednic.

Tehnicianul se afla intr-o postura ingrata. Este presat din toate partile: vestiarul s-a transformat intr-o casta, conducerea cere performanta desi au fost adusi jucatori care au ratat stagii de pregatire si pe care Rednic a trebuit sa le caute un loc in prima echipa si sa faca o serie de compromisuri.