FC Timisoara a remizat pe teren propriu, scor 0-0, in fata echipei Gaz Metan Medias intr-o partida contand pentru etapa a 20-a a Ligii 1. Banatenii nu au reusit sa strapunga apararea mediesenilor si obtin un singur punct de la echipa aflata pe locul 16 in campionat. Gazdele au fortat pe final, cerand in disperare de cauza si doua penalty-uri.

Ambele echipe si-au creat ocazii la portile adverse, insa scorul nu s-a schimbat deloc. Pe finalul primei reprize Badoi are sansa sa deschida scorul, dar sutul sau din lovitura libera loveste bara transversala. Dupa pauza situatia nu se schimba prea mult, atacurile timisorenilor neavand finalitate. Ataca disperat pe final de meci, cerand si doua penalty-uri pentru hent si fault in careu.

"Am avut multa nesansa si au pornit toate de la lipsurile pe care le avem: Magera, Alexa, Goga, Brezinsky. Chiar daca jucatorii la care a apelat Gabi sint de valoare, se vede lipsa omogenitatii. De Gaz Metan nu putem sa trecem noi, de Gloria Buzau n-a reusit sa treaca Vasluiul. Nu pot sa fiu suparat pe realizarile individuale, pur si simplu nu am avut sansa. Totusi, n-am avut emotii, pentru ca a mers bine apararea. Eu sint sigur ca jucatorii sint mai suparati decit sint eu in acest moment, iar lucrul acesta ma linisteste", a declarat patronul Timisoarei Marian Iancu pentru GspTv, citat de gsp.

In etapa precedenta, Gaz Metan Medias a remizat si cu liderul campionatului, Dinamo Bucuresti, scor 1-1.