Cristian Chivu si-a revenit dupa accidentarea suferita la muschii aductori si va fi pe teren in partida pe care echipa sa, Inter Milano o va sustine acasa cu Fiorentina. Antrenorul milanezilor, Jose Mourinho a declarat, in timpul unei conferinte de presa, ca atat Chivu, cat si Samuel Walter sunt apti de joc si fac parte din lotul pentru partida de duminica. Portughezul asteapta cu nerabdare partida cu Fiorentina deoarece "asta este exact ce ne trebuie: un meci dificil impotriva unei echipe de calitate".

"Fiorentina joaca foarte bine, sunt in cursa pentru un loc in Liga Campionilor deoarece sunt o echipa de calitate cu un bun antrenor, talent si buna organizare in atac. Cred ca este meciul perfect pentru Inter in acest moment pentru ca stim ca intalnim o echipa care ne poate pune probleme. Si asta e exact ce ne trebuie: un meci dificil impotriva unei echipe de calitate", a declarat antrenorul Interului potrivit site-ului oficial al formatiei.

Mourinho nu poate conta pe Nicolas Burdisso, Ivan Ramiro Cordoba, Marco Materazzi si Luis Jimenez deoarece sunt accidentati. Portughezul nu i-a trecut pe lista meciului cu Fiorentina pe Julio Ricardo Cruz, Victor Obinna si Patrick Vieira din motive tehnice.

Din cauza accidentarii, Chivu a ratat ultimele patru meciuri ale formatiei sale, inclusiv intalnirea din Liga Campionilor cu Manchester United. Romanul Adrian Mutu face parte din lotul Fiorentinei pentru partida de duminica, din etapa a XXVIII-a.