FC Vaslui ramane neinvinsa de opt etape in Liga 1. Penalty-ul transformat de Wesley si dubla lui Kirowski au adus victoria moldovenilor acasa la Gloria Bistrita. Gazdele au jucat in inferioritate numerica dupa ce Silvasan a primit doua cartonase galbene la un interval de 15 minute (min. 60 si 75). Vasluiul lui Viorel Moldovan avanseaza in clasament, pozitionandu-se pe locul sase, inaintea Stelei lui Lacatus.

Minutele primei reprize s-au scurs fara a se produce vreo modificare pe tabela de marcaj. In minutul 42, Azevedo il faulteaza in careu pe Milisavijevic, iar Wesley transforma lovitura de la 11 metri.

Debutantul Kirovski pecetluieste victoria Vasluiului in patru minute (min. 85 si 89) si stabileste scorul final: 3-0. "Am fost inspirat, ma bucur pentru elevii mei si mai ales pentru Kirovski. A marcat de doua ori chiar la debut, deci trebuie felicitat. Am dominat jocul, stiam cum sa-i contracaram. Sper sa raminem cit mai mult timp neinvinsi" a declarat Viorel Moldovan pentru GspTv.

Victoria i-a dat aripi finantatorului Porumboiu care viseaza deja sa ajunga in Cupa UEFA. "Putem sa jucam mai bine decit am facut-o azi. Am vazut foarte bine si faza penalty-ului, faultul este indubitabil. Am vazut foarte clar ca a fost fault. Vrem sa jucam cel putin la fel si in continuare, sa ajungem in UEFA si sa aducem puncte Romaniei. Sper ca jucatorii mei sa nu fie cu picioarele in tavan si sa ramina la fel de concentrati si in continuare" a spus Porumboiu potrivit aceleiasi surse.