O repriza fotbal, cealalta - hochei. Ninsoarea violenta a tulburat desfasurarea meciului de la Cluj, unul in care pana si brigada de arbitri s-a pierdut cu firea: in minutul 71, arbitrul Augustus Constantin a indicat suspendarea meciului, apoi a revenit asupra deciziei. De altfel, imediat dupa ce a indicat drumul spre vestiare, Augustus s-a trezit inconjurat de componentii ambelor echipe care il implorau sa reia jocul.

"Nu s-a pus problema opririi definitive. Arbitrul a vrut doar ca echipele sa mearga la cabine, pentru ca era frig, iar organizatorii sa mai curete o data terenul", a declarat observatorul jocului Alexandru Boc, la gsptv.

Marian Rada, antrenorul giulestenilor, are o alta versiune: "Arbitrul a vrut sa mergem la cabine si sa reluam meciul maine. Si noi, si CFR-ul am vrut sa o terminam azi, ca sa nu o mai intindem".

"Domnule, daca eu eram la CFR, cand arbitrul a aratat ca opreste meciul, jucatorii mei erau deja la cabine, la dus! Pai, nu vedeam ca Rapidul e peste mine? Jucam a doua zi, ca in conditiile alea, nu puteam sa ii bat" - Cristi Borcea, manager Dinamo, la Fanatik.

Rapidul s-a aratat mai bine adaptat la conditiile de joc de dupa pauza, cand ninsoarea acoperise terenul: dupa prima oprire a meciului (pentru curatarea liniilor de demarcatie), giulestenii au irosit trei situatii uriase in doar cateva minute, totul culminand cu bara lui Pitbull (minutul 81) care nu a gasit plasa portii din 10 metri! CFR-ul a reintrat greu, abia dupa ce Uhrin a inteles ca trebuie sa trimita un atacant inalt (Ruiz) si sa mizeze pe angajari aeriene: Yssouf Kone a avut cea mai buna sansa a CFR-ului, in al doilea minut al prelungirilor, insa balonul a survolat de putin transversala.

CFR-ul - neconvingator. Uhrin junior insista cu schimbarea asezarii tactice, insa echipa nu raspunde asteptarilor sale. CFR nu a reusit sa impresioneze nici in prima repriza, cand terenul atat de mult nu suferea din cauza zapezii. Yssouf Kone ramane singura optiune viabila pentru jocul ofensiv al ardelenilor, calitatile sale detasandu-l oricum drept unul dintre cei mai buni atacanti vazuti in Liga 1.

Remiza ii lasa lui Uhrin jr. misiunea de a rezolva totusi comunicarea cu vestiarul: conflictele cu Emanuel Kone si Culio afecteaza intreaga echipa. Ca si cand nu ar fi destul, o veste proasta vine si dinspre echipa medicala: capitanul Cadu, accidentat si schimbat in minutul 21, va lipsi pana la finalul sezonului! Cadu a suferit o leziune la ligamentele genunchiului, dupa un contact cu atacantul rapidist Djalovici.