Ce meci avem in Premier League! Manchester United si Liverpool joaca sambata cu titlul pe masa. Partida incepe de la ora 15:30, ora Romaniei si, pentru cormorani, victoria este singurul lucru pe care poate fi luat in calcul.

"Este imposibil sa alegi pe cineva dintre aceste doua echipe. E ca si cand te-ai intreba cine e mai bun, mama sau tata?", au comentat cei de la Setanta.com. In tur a fost 2-1 pentru Liverpool intr-o partida disputata pe 13 septembrie, anul trecut. In sezonul precedent, pe Old Trafford, Manchester a castigat cu 3-0.

Liverpool si Manchester sunt cele mai titrate echipe din Anglia. Priviti palmaresul...

Liverpool:

18 titluri

7 Cupe ale Angliei

7 Cupe ale Ligii Angliei

5 trofee ale Ligii Campionilor

3 trofee ale Cupei UEFA

3 SuperCupe europene

Manchester United:

17 titluri

11 Cupe ale Angliei

3 Cupe ale Ligii Angliei

3 trofee ale Ligii Campionilor

1 trofeu al Cupei Cupelor

1 trofeu al SuperCupei europene

2 trofee ale Campionatului Mondial al cluburilor

Manchester United si Liverpool s-au intalnit de 147 de ori in prima liga a Angliei. Manchester are 56 de victorii, Liverpool are 48 iar 43 de partide s-au incheiat la egalitate. Pe Old Trafford, United are 34 de victorii, Liverpool a castigat de 14 ori (ultima oara pe 24 aprilie 2004) si 25 de partide s-au terminat la egalitate (ultima remiza, pe 4 martie 2000, 1-1).

Pe site-ul oficial al lui Manchester United, Wayne Rooney a oferit o declaratie care, mai apoi, a fost cenzurata. "Sunt foarte nerabdator in preajma acestui joc deoarece eu am fost de mic un fan al lui Everton si am urat pe Liverpool", a declarat Rooney. Ultima parte, in care se mentionau sentimentele fata de cormorani, a fost stearsa.

Fernando Torres a fost cel mai bun jucator de la Liverpool in partida castigata cu 4-0 in fata Realului, in Liga Campionilor. "Cand vine un joc precum cel cu Manchester United, nici nu mai imi aduc aminte ca ma mai doare glezna", a spus atacantul spaniol.

Manchester United e pe primul loc, are 65 de puncte si un meci mai putin disputat. Liverpool se afla pe locul 3, cu 58 de puncte dupa 28 de partide. Cine va castiga acest duel care se anunta a fi senzational? Partida va fi transmisa de Eurosport 2.