Ghinion pentru Dinamo! Jucatorii lui CS Otopeni s-au pus de acord cu cei din conducere in ceea ce priveste sumele restante si au intrat in cantonament pentru a pregati meciul de duminica impotriva echipei din Stefan cel Mare.

Mai mult, sefii de la Otopeni au decis excluderea din lot a lui Hristu Chiacu, acesta fiind acuzat ca provocat intentionat acest scandal inaintea meciului cu Dinamo. "Nu a fost un incident provocat pentru publicitate, domnul Chiacu s-a trezit ca are intarzieri salariale de 5-6 luni, pe cand el nu primise banii de mai putin de 60 de zile. Chiacu a vrut sa mai auda si presa de el, pana acum el nu a demonstrat nimic, e chiar un jucator mediocru. Conducerea a decis ca pentru incalcarile grave disciplinare sa ia decizia excluderii din lot a lui Chiacu.

"Oricum cred ca reactia lui nu a fost intamplatoare, tinand cont ca a fost imprumutat de la Dinamo, el isi doreste sa joace la echipa mare a lui Dinamo, insa nu stiu cine isi doreste un asemenea caracter", a spus presedintele formatiei, Lucian Baroiu, la o conferinta de presa.

Marti, jucatorii antrenati de Liviu Ciubotariu au luat hotararea sa nu se mai prezinte la niciun antrenament si sa boicoteze meciul din campionat cu Dinamo atat timp cat conducerea clubului nu-si achita datoriile fata de ei, si anume plata salariilor pe ultimele 5 luni.