Vesti bune pentru campioana Romaniei inainte de primul meci tare al returului! CFR Cluj il poate folosi, vineri, impotriva Rapidului pe Eduard Stancioiu, portarul clujenilor rezolvand litigiul cu Sportul Studentesc. "Stancioiu si-a platit datoria de 200.000 de euro catre Sportul", a anuntat directorul executiv al clujenilor, Razvan Zamfir, pentru Newsin.

Pe de alta parte, Dusan Uhrin jr nu-l poate folosi impotriva rapidistilor pe Dubarbier, argentinianul fiind eliminat in partida cu Gloria Buzau dupa ce a lovit un adversar cu cotul. Conform unor surse din interiorul clubului, anunta site-ul cfrmania.ro, Uhrin are de gand sa-l amendeze pe Dubarbier cu 8.000 de euro pentru aceasta eliminare, dar si pentru usurinta cu care a ratat in situatie de unu la unu cu portarul Minca.

Dubarbier nu-si face probleme ca absenta sa va dauna Cfr-ului: "Sunt foarte suparat ca nu am ocazia sa ma revansez contra Rapidului, pentru ca imi aduc aminte de meciul din Giulesti pe care l-am pierdut si eu am fost eliminat, tot dupa un gest copilaresc, intr-un moment in care eram foarte nervos ca, desi dominasem jocul, eram condusi. Stiu ca si ei au multi absenti, mai ales in linia defensiva.

"CFR Cluj are foarte multi atacanti de valoare si poate castiga fara probleme, chiar daca eu lipsesc. Ruiz este in forma si este foarte entuziast dupa ce a marcat golul victoriei in prima etapa a returului. Cred ca ar putea face un meci mare cu Rapidul", a incheiat argentinianul.

In alta ordine de idei, la Cluj, suporterii isi pot deja achizitiona bilete la partida CFR Cluj-Rapid, preturile tichetelor fiind cuprinse intre 10 si 60 de lei.

Pretul biletelor"

Peluza I: 10 lei

Peluza II: 20 lei

Tribuna I: intre 25 si 60 lei

Tribuna II: intre 30 si 50 lei