Steaua a inceput returul cu un egal si o infrangere, dar patronul din Ghencea nu isi face griji, titlul nu este pierdut. "Pana la Paste cred ca putem prinde locul intai", a spus Becali inainte de finalul meciului de la Brasov. Totusi, Becali a dat de pamant cu cativa jucatori ai Stelei, Tiago si Szekely fiind principalii vizati. "Steaua sa isi vada de Cupa UEFA Intertoto", ii transmite Cristi Borcea rivalei din Ghencea.

"Nu a fost meci, a fost un fel de turca. In momentul cand nu castigi un meci, inseamna ca nu ai valoare. Valoarea echipei este motivul, nu valoarea jucatorilor. Daca e sa ii iei asa, avem mai mult de jumatate de echipa la nationala. Aici este o chestie de daruire. In prima repriza parca era alta echipa pe teren.

Au fost vreo 2-3 jucatori care nu au nimic in comun cu Steaua. Cand a intrat Dayro Moreno a fost altceva, dar ce era sa faci, cand in prima repriza l-am avut pe Szekely care nu a dat nicio pasa. A dat toate pasele la adversari. Nu stiu cum dracu l-am luat eu pe asta.

Lacatus era suparat si el. Acum am vazut si eu de ce e suparat. El face la antrenamente niste lucruri, iar cand ajung in teren, ei nu respecta. Chiar daca am pierdut, cred ca putem prinde locul intai pana de Paste. Asa se intampla mereu. Mananci bataie si te intorci acasa", a spus Gigi Becali.