Greselile centralului Tiberiu Lajos din partida Gaz Metan Medias - Dinamo il vor costa scump. Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) a anuntat ca arbitrul Lajos a fost oprit de la delegari pana la finalul campionatului, iar Comisia Centrala a Arbitrilor va analiza cazul dupa ce va primi raportul de joc.

Citeste si: Gaz Metan Medias - Dinamo 1-1 / Arbitrul Lajos opreste Gazul

"Sunt nemultumit de arbitraj. O sa am un punct de vedere numai dupa ce primesc raportul de meci. A vazut o tara intreaga ce s-a intamplat la Medias. Nu ai cum sa negi. Mai are vreo 3 ani de arbitraj Tiberiu Lajos", a declarat Gheorghe Constantin, potrivit Sport Total FM.

"Tiberiu Lajos arbitrul intalnirii a fost oprit de la delegari pana la finalul campionatului. In plus dupa ce va sosi raporul de joc va fi trimis la Comisia Centrala a Arbitrilor", a adaugat presedintele CCA pentru sport.ro.

Presedintele echipei Gaz Metan Medias, Corin Cindra nu si-a ascuns nemultumirea fata de modul de arbitraj al lui Lajos si a cerut exculderea acestuia din arbitraj: "Daca Tiberiu Lajos spune ca nu a vazut penalty-ul, sa faca din nou testele medicale. Vom face memoriu si sper sa fie scos din arbitraj".

Maniera de arbitraj a arbitrului Tiberiu Lajos din partida Gaz Metan Medias - Dinamo, terminata la egalitate 1-1, a starnit numeroase controverse. Centralul a luat o serie de decizii neinspirate, printre care un penalty neacordat gazdelor, dar si neeliminarea a trei jucatori alb-rosii.