CFR Cluj a fost eficienta si a castigat partida cu Gloria, desi buzoienii au atacat poarta lui Nuno Claro cu indarjire pe tot parcursul meciului. Ales Jindra, antrenorul campioanei nu a fost uimit de jocul bun al adversarei, iar de partea cealalta a baricadei, antrenorul secund Ion Balaur acuza jocul prestat de buzoieni.

Citeste si: Gloria Buzau - CFR Cluj 0-1 / Campioana invinge cu greu codasa clasamentului

"Nu ne-a surprins deloc replica Gloriei, fiindca ne asteptam sa avem un meci greu aici. Stiam ca jucatorii formatiei buzoiene vor lupta, iar asta s-a vazut, mai ales in prima repriza, cand adversarul a jucat foarte bine. Nu ne-au iesit bine combinatiile si nici nu am reusit sa pasam cum trebuie. Gloria a avut mai multe ocazii, insa nu atat de clare. Pentru noi, sunt trei puncte importante", a declarat Ales Jindra, potrivit Newsin.

Ion Balaur este nemultumit de prestatia Gloriei: Si in seara aceasta ne-a tradat lipsa de maturitate. Nu stiu daca era sau nu echitabil un rezultat de egalitate. Nu am reusit sa exploatam nici macar una dintre situatiile pe care le-a avut Mansour. Sunt nemultumit de jocul echipei din moment ce am pierdut. Nu pot spune ca am fost echipa mai buna, daca nu am obtinut ce ne-am propus".

"Ne-am fi asteptat ca CFR sa fie mai puternica decat a fost astazi. Am facut un meci bun, ne-am dorit sa obtinem un rezultat mare, dar nu a fost posibil. Daca marcam in prima repriza, am fi cistigat", a adaugat si Mansour, autorul celor mai multe ratari ale gazdelor.