Guus Hiddink a pus din nou piciorul in prag si face ordine la echipa. Antrenorul echipei Chelsea a luat atitudine in cazul comportamentului lui Ashley Cole, ce a dus la arestarea jucatorului. Hiddink a avut o discutie in particular cu fotbalistul si i-a explicat inca o data responsabilitatile sale atat in cadrul echipei, cat si in afara terenului de joc.

"Am vorbit ferm cu el, dar si cu restul grupului, despre responsabilitatile pe care le au. Ce e normal si bine e ca si-a cerut scuze pentru comportamentul sau in fata politistului. Evident ca a exagerat. A mers putin cam departe", a declarat Hiddink potrivit BBC.

Antrenorul lui Chelsea a ascultat si versiunea lui Ashley Cole in privinta incidentului de la mijlocul saptamanii. "Am vorbit cu el in particular si mi-a explicat detaliile. Fiecare caz e diferit. Trebuie sa judeci circumstantele. In opinia lui a fost hartuit putin si de aceea a reactionat in acel mod. Si-a pierdut controlul si de aceea i-a vorbit asa".

Ashley Cole a fost arestat joi pentru ca a condus in stare de ebrietate si a injurat un politist. Fotbalistul a primit si o amenda de 180.000 de euro.