Meciul cu Farul Constanta a lasat urme in defensiva Rapidului. Maftei, Fernandes si Constantin nu vor putea evolua in etapa a 20-a a ligii 1 impotriva campioanei CFR. Antrenorul Marian Rada este suspicios in privinta faptului ca toti cei trei jucatori care erau in pericol de a nu fi evolua in meciul cu CFR au primit cartonase galbene.

Mai citeste si: Rapid - Farul Constanta 1-0 / Victorie eroica

"Este un pic suspect ca am primit trei cartonase galbene exact la jucatorii care ar fi putut absenta la meciul cu CFR Cluj etapa viitoare. In a doua repriza, in zece oameni, am avut un forcing total, cu multe ratari si este o victorie foarte meritata. Marius Constantin i-a reprosat arbitrului usurinta cu care a primit cartonasul galben si astfel nu putea juca la Cluj. Jucatorii vor castiga toate meciurile, vor castiga campionatul, vor fi multumiti sufleteste si vor veni si banii. Ma intereseaza ca echipa mea sa faca spectacol si sa ne atingem obiectivele", a declarat Rada, potrivit Mediafax.

Rapid a castigat meciul din etapa a 19-a in fata constantenilor de la Farul, scor 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat de Ricardo Fernandes in minutul 73, Giulestenii au evoluat in 10 oameni dupa ce Marius Constantin a primit cartonasul rosu la sfarsitul primei reprize.