Recunoscut pentru duelurile tari intre jucatori si jocul lasat de multe ori prea liber de catre arbitrii, fotbalul din Premier League face in fiecare etapa victime. Tocmai cu aceste faulturi violente nu este de acord Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal atragand atentia ca sanctiunile in astfel de cazuri ar trebui sa fie mult mai aspre decat trei etape de suspendare.

"Cateodata simt ca Manchester United are cateodata parte de prea multa protectie, iar altadata ca nu are deloc si Ronaldo este exemplul perfect in acest sens. Cateodata, aroganta portughezului te provoaca la fel ca si clasa sa.

Totusi, cand un jucator nu este protejat de regulament nu este in ordine. Ori de cate ori se ajunge la faulturi violente, jucatorul care face astfel de lucruri trebuie pedepsit si trimis afara din teren", a spus antrenorul lui Arsenal.

"Ar trebuie sa se infiinteze un comitet care sa analizeze daca o suspendare de trei meciuri este suficienta sau nu. Simt ca se comit unele faulturi pentru care 10 meciuri de suspendare nu sunt de ajuns", a punctat Wenger.