Ministerul de Informatie din Arabia Saudita a trimis, luni, un fax tuturor redactiilor prin care anunta ca este interzisa publicarea oricarui articol despre antrenorul roman Cosmin Olaroiu, dupa incidentul petrecut, saptamana trecuta, in finala Cupei Coroanei Printului, informeaza Mediafax.

"De azi (n.r. - luni), este interzisa publicarea oricarui articol, editorial sau stire despre Cosmin Olaroiu. Numele sau nu poate aparea in ziare, fie ca e vorba de articole impotriva sa sau in sprijinul sau", a fost instructiunea primita de jurnalistii arabi.

Conform sursei citate, oficialii clubului Al Hilal isi continua demersurile pentru a-l putea pastra in functie pe Olaroiu, dar, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, seicii au doua variante: Victor Piturca si Luiz Felipe Scolari.

Echipa saudita, antrenata de Cosmin Olaroiu, la care este legitimat Mirel Radoi, Al Hilal, a castigat, vineri, Cupa Coroanei Printului, dupa ce a invins in finala, scor 1-0 dupa prelungiri, formatia Al-Shabab.

La finalul partidei, tehnicianul roman a facut o criza de nervi in momentul in care a vazut ca politistii nu le permit jucatorilor sai, care au urmarit meciul din tribune, sa patrunda pe teren pentru festivitatea de premiere. Dupa cateva momente in care a tipat la politisti, Olaroiu si-a scos tricoul de campion, l-a aruncat la pamant si a parasit stadionul, scena fiind filmata de camerele de luat vederi.