Comisia de Disciplina l-a sanctionat, miercuri, aspru pe Marian Iancu, patronul echipei FC Timisoara, cu 19 luni de suspendare si o amenda de 600.000 de lei din cauza afirmatiilor pe care oficialul de pe Bega le-a facut la adresa lui Mircea Sandu, presedintele FRF.

-Oficialul clubului SC FC Timisoara, Marian Iancu, a fost sanctionat cu noua luni suspendare si cu 300.000 lei penalitate sportiva, in urma declaraţiilor calomnioase facute in mass media la adresa presedintelui FRF Mircea Sandu.

-Oficialul clubului SC FC Timisoara, Marian Iancu, a fost sanctionat cu 10 luni suspendare si cu 300.000 lei penalitate sportiva, in urma declaratiilor calomnioase facute in mass media la adresa Federatiei Romane de Fotbal si a presedintelui FRF Mircea Sandu, se precizeaza pe frf.ro.

Este vorba de doua dosare diferite in care a fost acuzat Marian Iancu, pedeapsa cumulandu-se.

De asemenea, in cadrul aceleiasi sedinte s-a luat hotararea de suspendare a lui Marius Lacatus pentru o etapa, tehnicianul Stelei neavand voie sa stea pe banca la partida ros-albastrilor cu FC Brasov (se va disputa duminica, de la ora 15.00, pe stadionul Tineretului). Fostul international a fost pedepsit pentru comportamentul pe care l-a avut fata de centralul partidei Steaua - FC Vaslui (Ovidiu Hategan) si amendat cu 3200 de lei.