Meciul dintre FC Brasov si Steaua, contand pentru etapa cu numarul XIX din Liga 1, (se va disputa duminica, de la ora 15:00) nu va fi televizat din cauza schimbarii datei de disputare.

Clubul brasovean a anuntat ca nocturna de la stadion va fi data in folosinta incepand cu etapa a 18-a, iar LPF a programat partida vineri. Ulterior, pe 26 februarie, stegarii au precizat ca partida nu se va putea disputa la lumina artificiala, iar disputa a fost mutata duminica. In aceste conditii, Gsp.tv nu va putea transmite partida.

"In data de 12 februarie clubul FC Brasov a trimis o adresa catre LPF prin care comunicau ca nocturna poate fi pusa in functiune inca din etapa a 18-a. In consecinta, meciul se disputa vineri, iar noi am intocmit o schema, care tine cont de mai multe aspecte, tehnice, economice, si asa mai departe. Apoi, in data de 26 februarie FC Brasov a anuntat ca nocturna nu mai merge si va fi pusa in functiune abia dupa data de 15 martie, asa ca liga a mutat meciul duminica. Am trimis si noi o scrisoare catre LPF si am vrut sa vedem daca putem sa modificam acea schema pe care o facusem initial, dar nu s-a putut, asa ca meciul nu va fi televizat", a declarat Radu Naum (directorul gsp.tv), citat de NewsIn.

Partida FC Brasov - Steaua va avea loc, duminica, de la ora 15:00, pe stadionul Tineretului din Brasov, o arena cu o capacitate de 12.500 de locuri.