Dupa un week-end nebun in care a fost demis, interzis in Arabia Saudita si apoi reinvestit in functie, Cosmin Olaroiu s-a despartit oficial de Al-Hilal, fostul antrenor al Stelei platind tribut gestului de a arunca tricoul inscriptionat cu chipul printului Sultan Bin Abdallaziz, informeaza goal.com.

"Imi cer scuze pentru neintelegere", s-a scuzat Olaroiu la cateva ore dupa incidentul petrecut dupa finala Cupei Coroanei Printului, (castigata de Al-Hilal cu 1-0 in fata lui Al Shabab), desi initial precizase ca nu se simte vinovat in niciun fel.

Nemultumit ca jucatorii sai nu sunt lasati sa intre pe terenul de joc, romanul s-a certat cu politistii de pe stadion, a aruncat tricoul inscriptionat cu chipul printului si a refuzat sa participe la festivitatea de premiere.

Gesturile lui Olaroiu au fost considerate exagerate, antrenorul roman fiind, ulterior, indepartat de la Al-Hilal. Pe langa acesta, vor parasi clubul saudit si secunzii Catalin Necula si Costel Pana.

Singurul roman care va mai activa la Al-Hilal va fi Mirel Radoi, fotbalist care "are un contract excelent si care trebuie sa se tina de treaba", dupa cum a conchis Olaroiu.

Desi este momentan fara un angajament, Cosmin Olaroiu nu duce lipsa de oferte, Al Ain, echipa nationala a Emiratelor Arabe Unite si unele cluburi din Qatar interesandu-se de serviciile romanului.