Ben Foster, portarul lui Manchester United, a fost declarat cel mai bun jucator al finalei Cupei Ligii Angliei. United a invins pe Tottenham la penalty-uri (4-1) si portarul a fost eroul trupei lui Fergusson. Foster a aparat penalty-ul executat de Jamie O'Hara si a marturisit la finalul partidei care a fost secretul interventiei sale.

"Inainte de penalty-uri m-am documentat putin si pe un IPod m-am uitat la un montaj cu jucatorii lui Tottenham care executau penalty-uri. A fost o inovatie pe care a adus-o antrenorul nostru de portari si am vazut si cum executa O'Hara penalty-urile. Asa si Edwin van der Sar si Eric Steele, antrenorul meu, mi-au spus sa stau cat mai mult pe linia portii, sa il intimidez pe O'Hara. A fost senzational, chiar am reusit", a spus Foster.

"El va fi portarul nationalei Angliei. Prezentul este al lui Van der Sar, dar viitorul este al lui Foster", a spus si Alex Fergusson. Foster a revenit dupa o accidentare teribila, la ligamentele incrucisate si a iesit in evidenta prin tenacitatea de care a dat dovada in finala cu Tottenham.