Cum jocul echipei scartaie din toate incheieturile, Steaua tine prima pagina a ziarelor prin intermediul afacerii in urma careia Shon Mekyten si Nati Meir ar achizitiona 50% din actiunile clubului. In cazul in care israelienii ar imparti loja cu Gigi, acestia promit ca-l vor aduce pe Robbie Keane, fotbalist care si-ar fi dat deja acordul sa vina la ros-albastri. "Avem planuri mari", se destainuie Meir. Sa se pregateasca cumva Ronaldinho de un transfer in Bulevardul Ghencea?

"M-am saturat sa fiu injurat pe banii mei", a declarat Gigi Becali in ultimele zile, motiv pentru care ar fi interesat sa vanda echipa, sau, dupa ultimele declaratii, doar 50% din actiunile detinute la vicecampioana Romaniei.

"M-am inteles pentru 50 la suta din Steaua pentru 30 de milioane, dar vom mai negocia pe marginea procentului si a sumei. Mekyten mi-a lasat o impresie foarte buna", a spus patronul din Ghencea dupa prima serie de discutii (sambata seara) cu posibilii cumparatori ai Stelei.

"Este cel putin ciudat ca un om de afaceri sa incheie o afacere pentru 50% din ceva, de obicei iei 49 sau 51%", a declarat Marian Iancu, boss-ul Timisoarei, neincrezator ca israelianul ar da 30 de milioane de euro pentru a-si achizitiona o loja pe Ghencea, dupa cum a precizat Becali.

Ultima bomba aruncata de Nati Meir este aceea a aducerii lui Robbie Keane, atacant care a cochetat in acest sezon cu Liverpool, iar acum se afla la Tottenham. "Si-a dat acordul sa vina in Ghencea", se lauda Meir.

Presupusa vanzare a clubului Steaua seama din ce in ce mai mult cu o piesa de teatru, in urmatoarea perioada putandu-ne astepta ca israelienii sa anunte ca au ajuns la un acord cu Ronaldinho...