Castigarea Cupei Coroanei Printului poate fi un bun motiv de a fi demis de la echipa, mai ales daca arunci tricoul de campion care este imprimat cu chipul printului. Cosmin Olaroiu a fost inlaturat, iar mai apoi reinstalat (de catre regele Arabiei Saudite) in functia de antrenor principal la Al-Hilal. "Sa ma dea afara, le-am spus de vineri ca vreau sa plec, s-a multumit tehnicianul roman sa declare, lasand frau liber interpretarilor conform carora ar avea alte oferte.

Demiterea si reinstalarea pas cu pas:

- Dupa terminarea partidei dintre Al-Hilal si Al-Shabab (scor 1-0 pentru Radoi si compania), Olaroiu s-a luat la cearta cu fortele de ordine, a aruncat tricoul de campion (pe care era imprimat chipul printului) si nu a vrut sa participe la festivitatea de premiere, gesturi care au starnit mania arabilor.

- Federatia de Fotbal din Arabia Saudita anunta ca romanul este demis pentru urmatoarele motive:

  • Antrenorul roman a aruncat tricoul de campion la finalul partidei cu Al-Shabab, pe acesta era imprimat chipul printului
  • Olaroiu a refuzat sa ia parte la festivitatea de premiere
  • A avut un comportament violent la adresa fortelor de ordine de la stadion (a urlat la politistii din incinta arenei, ceea ce se poate vedea si pe unele inregistrari tv).

- Oficialii arabi dau un comunicat prin care ii interzic lui Oli sa mai pregateasca vreodata in Arabia Saudita din cauza gesturilor sale care au adus prejudicii imaginii printului Sultan Bin Fahad Bin Abdulazis

-Regele sauditilor intervine pentru Olaroiu, iar antrenorul roman va fi reinstalat in functie cu o singura conditie: sa isi ceara scuze pentru incindentele petrecute dupa finala Cupei Coroanei Printului.

- Olaroiu isi cere scuze pentru comportamentul avut si se poate intoarce pe banca tehnica a celor de la Al-Hilal.

Ce spune Cosmin Olaroiu in legatura cu acest incident:

"Deocamdata sunt antrenorul lui Al-Hilal. M-am enervat ca nu mi-au lasat jucatorii sa intre pe teren si am plecat. N-am insultat pe nimeni, noi am fost insultati. Am scos tricoul pentru ca era cald. La televizor s-a facut tot scandalul. Tot timpul am spus tot ce am gandit, iar pe ei i-a deranjat comportamentul meu. Aseara (nr. vineri) patronul a fost la mine acasa, iar eu le-am spus ca vreau sa plec. Totul este o facatura a celor de la Al-Nasr Trebuie sa discut niste termeni in acest moment, am un contract cu ei. Se doreste plecarea mea, nu vor sa stau pe banca la finala. Daca m-ar demite ar fi bine. Am oferte multe din aceasta zona", a declarat Olaroiu la gsp.tv.

Fostul antrenor al Stelei a ajuns la Al-Hilal in iunie 2007, castigand un titul de campion si doua Cupe ale Coroanei Printului alaturi de formatia araba.

Vezi aici motivul pentru care Olaroiu a fost demis de la Al-Hilal: