Cristi Chivu vorbeste, intr-un material din Corriere dello Sport, despre situatia actuala a Interului, formatie care se apropie de un nou titlu de campioana a Italiei si care spera ca va elimina pe Manchester United din Champions League. Internationalul roman, unul dintre preferatii lui Mourinho, lauda pe AS Roma, fostul sau club, echipa pe care milanezii o vor intalni duminica seara in Serie A.

"Suntem in carti pentru calificarea in sferturile de finala ale Champions League. Un egal cu Manchester nu este chiar la indemana oricui. Ideea e ca sezonul acesta am facut partide mult mai bune in deplasare. Speram sa mergem mai departe", a declarat Chivu despre confruntarea cu United din Liga Campionilor.

Cu toate ca Interul are 9 puncte avans fata de Juventus si 11 fara de Milan, capitanul tricolorilor este de parere ca lupta pentru Scudetto nu este incheiata.

"Campionatul este lung, multe se pot intampla. Intalnim Roma, o formatie buna si foarte ambitioasa. Au avut unele probleme in ultima perioada, le-a murit si presedintele, dar au un antrenor deosebit care va veni pe San Siro sa castige", a concluzionat Chivu.

Partida Inter Milano - AS Roma, contand pentru Serie A, (derbiul dintre fosta si actuala echipa a fundasului roman) va avea loc, duminica, de la ora 21.30.