Incepand cu 26 februarie, suporterii isi vor putea achizitiona online biletele de intrare la meciurile nationalei Romaniei cu Serbia si Austria, din preliminariile CM din 2010. Potrivit Federatiei Romane de Fotbal, biletele se gasesc pe site-ul www.biletefotbalonline.ro.

FRF a pus la dispozitie 800 de tichete de intrare la partida cu Serbia, toate la Tribuna I si a II-a. Un bilet costa 50 de lei, plus inca 5 lei taxa de procesare si taxa de curierat rapid, aceasta din urma putand fi achitata in avans, fie in momentul primirii biletelor. FRF nu a hotarat cand se vor pune in vanzare restul de bilete.

In ceea ce priveste meciul din Austria, FRF a scos la vanzare 2000 de tichete, toate rezervate la peluza. Pretul unui bilet este de 15 euro, plus inca 2 euro taxa de procesare si taxa de curierat rapid. Un suporter poate sa comande online maximum patru bilete si este obligat sa specifice cu ce mijloc de transport ajunge in Austria, iar daca romanii se decid sa mearga cu masina trebuie sa indice numarul de inmatriculare, traseul pana in Austria si locul de cazare.

Romania joaca la Constanta contra Serbiei, pe 28 martie de la ora 20.45. Meciul cu Austria se va desfasura pe 1 aprilie pe Worthersee Arena din Klagenfurt.