In ziua meciului cu Real Madrid, presa din Anglia a scris despre o iminenta despartire a lui Liverpool de antrenorul spaniol, Rafa Benitez. Mai mult, casele de pariuri il dadeau plecat pe spaniol de pe Anfield pana la finalul saptamanii. "Nu plec nicaieri", i-a ironizat Benitez pe carcotasii din Anglia dupa succesul de pe Bernabeu.

"Credeti-ma, raman!", a spus Rafa Benitez la finalul meciului cu Real Madrid. "Stiu tot despre ce se scrie in Anglia, dar pot sa va spun ca nu ma gandesc sa plec si ca vreau sa muncesc in continuare la acest club. Evident, este o seara fantastica si nu ma gandesc sa demisionez.".

Zvonurile despre plecarea lui Benitez au aparut dupa ce antrenorul lui Liverpool a refuzat sa semneze prelungirea contractului cu echipa de pe Anfield. "Avocatul meu a vorbit si in ziua meciului cu reprezentantii patronilor lui Liverpool si va mai vorbi si in viitor, dar chiar nu am nicio discutie planuita maine cu nimeni", a explicat Benitez.

In ceea ce priveste victoria cu 1-0 in meciul-tur cu Real Madrid, Rafa Benitez e incantat ca a reusit sa-si motiveze jucatorii, mai ales ca Steven Gerrard a lipsit, iar Torres s-a accidentat inca din primele minute. "Torres s-a accidentat din primul minut si fara Gerrard am avut multe emotii, dar am depasit aceste obstacole si am obtinut o victorie importanta. Cei de la Real Madrid au spus ca ne vor invinge fara probleme, dar este mai bine sa vorbesti in teren, nu inainte de meci! Si jucatorii mei au vorbit pe teren. Tactic, ne-am facut treaba ca la carte", a incheiat antrenorul lui Liverpool.