UEFA a decis sa nu treaca cu vederea iesirile necontrolate ale antrenorului lui Inter Milano, Jose Mourinho, in timpul meciului cu Manchester United. "Vom analiza declaratiile facute de domnul Mourinho la finalul partidei", a spus un oficial UEFA.

Mourinho l-a criticat dur pe arbitrul partidei Inter Milano - Manchester United, acuzandu-l pe Luis Medina Cantalejo ca a favorizat echipa engleza. "Speram ca in meciul retur arbitrul sa fie de partea noastra. Nu vreau sa intru in detalii referitoare la faptul ca nu am primit un penalty. Totul a fost impotriva noastra, pana la cel mai mic detaliu. S-a vazut cate lovituri libere le-a dat, plus ca am primit mai multe cartonase galbene. Cred ca s-a vazut tendinta din maniera sa de arbitraj", au fost cuvintele portughezului la adresa arbitrului spaniol.

Daca Mourinho este acuzat si gasit vinovat in urma acestor declaratii, antrenorul lui Inter ar putea fi sanctionat dur de UEFA. Portughezul ar putea privi returul de pe Old Trafford din tribune pentru purtarea sa.

Inter - Manchester s-a terminat 0-0, scor la care britanicii devin favoriti la calificare, cel putin pe hartie, tinand cont de faptul ca returul va avea loc, peste doua saptamani, in infernul de pe Old Trafford.