Nici nu a inceput returul Ligii 1 la fotbal si la Steaua atmosfera a inceput sa fie una fierbinte. Satul de conflictele dintre galerie si patronul Gigi Becali, Marius Lacatus s-a intalnit cu fanii ros-albastri, in cursul zilei de miercuri, pentru a impaca cele doua parti. Raspunsul suporterilor a fost unul clar si raspicat: Becali sa plece din Ghencea!

La intalnirea cu Lacatus, fanii l-au asigurat pe antrenor ca vor sustine echipa cum stiu eu mai bine, dar ca razboiul pe care il au de ceva vreme cu Becali nu se va incheia aici. Episodul care a umplut paharul s-a consemnat la partida cu FC Timisoara, atunci cand mai multi suporteri au fost batuti de reprezentantii firmei de paza din Ghencea (condusa de Catalin Zmarandescu, bodyguardul omului de afaceri). Ulterior, galeria Stelei, prezenta la peluza I, a parasit arena.

Steaua debuteaza in returul Ligii 1 la fotbal impotriva Vasluiului pregatit de Viorel Moldovan, partida desfasurandu-se vineri, de la ora 20:45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.