Seicul Mansour Bin Zayed Al Nayhan, cel care detine clubul Manchester City, si-a exprimat dorinta sa cumpere 40% din actiunile lui AC Milan. Daca negocierile pentru Kaka au cazut din cauza faptului ca jucatorul si-a exprimat dorinta sa ramana la echipa din Italia, Grupul Abu Dhabi pentru dezvoltare si investitii i-au facut o oferta de nerefuzat lui Berlusconi.

Suma oferita pentru 40% din AC Milan se situeaza in jurul sumei de 500 de milioane de euro. Aceasta in conditiile in care in urma unui audit financiar, a rezultat ca Milan costa 210 milioane de euro, suma la care se adauga 125 de milioane de euro, contractele jucatorilor. Anul trecut, Milan a terminat pe minus, avand o pierdere de 32 milioane de euro. "Noi desi evoluam in Cupa UEFA, avem bugetul unei echipe de Liga Campionilor. Este important sa obtinem cel putin locul 3 la finalul sezonului si sa cucerim Cupa UEFA. Ne-ar prinde bine o injectie de capital", a declarat Adriano Galliani cu ceva vreme in urma.

Informatia aparuta in Corriere della Sera a fost negata vehement de oficialii gruparii italiene. "Stirea este fara fundament, negam orice informatie de acest gen!"