Aflat in Turcia cu o echipa de copii de la Academia sa de fotbal, Gica Hagi a limpezit apele in cazul unei posibile reveniri pe banca tehnica a lui Galatasaray. "Eu doar ma aflu aici cu copiii. Poate intr-o buna zi se va intampla. Atunci ma voi intoarce cu drag. Sunt dispus sa ma intorc, dar acum nu este momentul" , a spus Hagi, care i-a urat noroc fostului sau coleg, Bulent Korkmaz.

"Am venit aici (n.r. - la baza de pregatire a clubului Galatasaray, din cartierul Florya) sa ne antrenam. Nu trebuie sa existe speculatii. Vom disputa doua meciuri cu echipele de juniori de la Galatasaray ", a spus Hagi pentru cotidianul turc Ajansspor. "Nu am nimic de spus. Eu doar ma aflu aici cu copiii. Poate intr-o buna zi se va intampla. Atunci ma voi intoarce cu drag. Sunt dispus sa ma intorc, dar acum nu este momentul".

Hagi a tinut sa-l felicite pe fostul sau coleg de la Galatasaray, Bulent Korkmaz, care va antrena echipa turca pentru un an si jumatate. "Am incredere deplina in fostii mei colegi de echipa. Noi am aratat mereu ca suntem jucatori de valoare. Sa fie intr-un ceas bun, daca oficialii clubului au facut aceasta alegere. Nu am altceva de spus ", a incheiat Hagi.