Golul victoriei inscris de Mutu in meciul cu Chievo (2-1) a starnit din nou valuri de admiratie in presa italiana. "Fiorentina, salvata inca o data de Mutu", a titrat Violaplanet un articol la adresa romanului. "Si el, fara greseala, nepoliticos, indisciplinat, dar totusi un campion. Mutu castiga inca un meci pentru Fiorentina, pe muchie de cutit".

"Fiorentina - Chievo, ca intotdeauna... Mutu. Fiorentina ii multumeste campionului ei, Adrian Mutu", au scris cei de la Voce d`Italia. "Mutu, ultimul asalt/ Chievo, ingenuncheata", lauda si ziarul Repubblica evolutia atacantului roman. "Moreno a incercat sa produca surpriza, dar a venit replica Gilardino-Mutu", au subliniat si cei de la Gazzetta.

Fiorentina a invins cu 2-1 pe Chievo. Adrian Mutu a marcat in minutul 94 dupa o faza contestata de adversari. Mutu a avut un duel aerian in mijlocul terenului cu Mandelli, jucatorul lui Chievo a cazut, insa jucatorii Fiorentinei au continuat faza, iar Mutu a sutat puternic si l-a invins pe Sorrentino.