Conducatorii lui Dinamo cer retrogradarea echipei Pandurii Targu Jiu, sau cel putin neprogramarea ei in prima etapa, atunci cand formatia gorjeana ar trebui sa-i intalneasca in Groapa chiar pe alb-rosii. Motivul invocat de Borcea si Turcu este neplata unei datorii de 500.000 de euro pentru transferul lui Ilie Iordache de la Dinamo la Pandurii.

Jucatorul a fost imprumutat in sezonul trecut la Pandurii si a revenit in vara la Dinamo. Iordache nu a intrat in vederile lui Rednic, asa ca Marin Condescu l-a transferat pe fotbalist inapoi, la echipa sa. Suma de transfer a fost stabilita la 500.000 de euro. Iordache a evoluat in tur pentru Pandurii insa acum, presedintele gruparii nu mai recunoaste semnatura pusa pe transfer si a trimis o adresa catre Comisia pentru Statutul Jucatorului in acest sens. Practic, actul este nul si jucatorul a fost folosit de Pandurii fara a avea un contract semnat cu formatia din Targu Jiu!

"Sa piarda toate meciurile cu 3-0 daca Iordache joaca ilegal la ei! In decembrie s-a luat o hotarare definitiva si irevocabila! Este unicat in lume ce se intampla la comisiile astea. Acum spun ca nu e jucatorul lor!? E ca si cum eu i-as spune lui Porumboiu dupa 6 luni ca N`Doye nu e jucatorul lui Dinamo pentru ca a semnat Danilescu. Acest Condescu crede ca face ce vrea, crede ca e la el la sindicat?! Sa fie retrogradata aceasta echipa! In vara zicea ca sa il vindem Pandurilor, ca la Dinamo e puscarie! Comisia aia accepta sa inregistreze o hartie dupa ce da o decizie irevocabila? E clar ca marti vor decide ca e nefondata si nu vor fi programati pana nu platesc", a spus Borcea.

In replica, Marin Condescu a explicat demersul sau. "E adevarat ca a existat un document prin care ni-l dau noua definitiv, dar Dinamo a inregistrat la LPF un acord de transfer pe care nu l-am semnat eu, singurul imputernicit, ci o persoana neautorizata. Sunt acte care nu ne-au fost insusite. Ilie Iordache este imprumutat la Pandurii pana pe 30 iunie 2009. Ca Ilie Iordache sa fie transferat la Pandurii, Dinamo trebuia sa-i faca revenirea, lucru ce nu s-a intamplat".