Dragos Nedelcu, fostul vicepresedinte al feroviarilor, critica actuala situatie de la Rapid, acolo unde dupa parerea sa fotbalistii sunt tranzactionati altfel decat valoarea lor de pe teren si unde totul pare o piesa de teatru. "Fotbalul traieste prin foarte multe jocuri de culise", este de parere Nedelcu.

"Este vorba de o demisie definitiva. Fotbalul romanesc traieste doar din infuziile unor finantatori, nu poate fi vorba de un business real. Copos nu are nevoie de fotbal pentru imagine, a fost vorba mai mult de un hobby. Daca investesc 6-7 milioane si ajung pe locul 1, pot sa primesc in jur de 12 milioane de euro de la Champions League, asa se gandeste in fotbalul din Romania. Eu si Constantin Toma suntem amatori din punct de vedere al fotbalistilor, antrenorilor sau a schemelor de joc. Fotbalistii sunt tranzactionati si altfel decat valoarea lor de pe teren, este meritul impresarilor si a conducatorilor. A se vedea cazurile Dani Coman si Cristi Sapunaru, fotbalist care nu a reusit sa se impuna la Porto. Fotbalul traieste prin foarte multe jocuri de culise, la Rapid se intampla o piesa de teatru", a declarat Nedelcu intr-o interventie la Monney Channel.

Constantin Toma, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Rapid, si Dragos Nedelcu, vicepresedintele feroviarilor, au parasit, marti, echipa giulesteana din cauza situatiei dificile in care se gaseste clubul. Formatia de pe Valentin Stanescu are, in prezent, datorii de aproximativ 10.5 milioane de euro.