Dupa sapte victorii consecutive in campionatul belgian, esecul usturator al lui Standard Liege din 16-mile Cupei UEFA, 3-0 cu Sporting Braga, l-a facut pe Ladislau Boloni sa-si critice dur jucatorii. Antrenorul roman a recunoscut ca lucrurile se schimba radical cand "infrunti crema Europei" si i-a sfatuit pe jucatorii sai sa revina cu picioarele pe pamant.

"Este timpul ca unii dintre jucatorii mei sa revina cu picioarele pe pamant. Ce au dovedit ca pot pana acum? Un titlu? Cel mai mare dusman al lui Standard este insusi Standard", a rabufnit Boloni pe site-ul UEFA la finalul meciului.

"Nu este usor sa vorbesti dupa ce ai primit o lectie de fotbal. La acest nivel trebuie sa ne daruim intre 100% si 120%, iar eu imi cunosc echipa si am fost cam la 70% din capacitate. Cred ca jocul nostru, atat la nivelul echipei, cat si la nivel individual a fost foarte slab. Cred cu tarie ca modul in care am jucat in acest meci ne-ar fi ajuns cu o echipa mica din campionatul intern, dar in jocurile internationale, atunci cand infrunti crema Europei, nu este atat de usor. Am fost depasiti, dominati si am fi avut nevoie de un miracol ca sa contam in acest joc", a adaugat antrenorul roman.