CFR Cluj a mai bifat o victorie in Antalya, 3-2 cu o formatia din Kazahstan. Diego Ruiz a deschis scorul in secunda 14 a meciului, apoi Hugo Alcantara si Sixto Peralta au adus victoria Clujului.

Jucatorii lui Dinamo sunt extenuati dupa cele 8 amicaluri jucate in Antalya si Mircea Rednic a decis anularea meciului cu Dnepr. "Avem aproape 40 de zile de pregatire, cu doua sau trei antrenamente pe zi, cu meciuri amicale intr-un ritm foarte intens. S-a adunat o stare de oboseala, sunt si probleme musculare in cazul unor jucatori. Am discutat cu medicul echipei si am decis sa anulam partida cu Dnepr. Am preferat sa nu riscam vreo accidentare pentru ca mai avem la dispoziţie doar 10 zile pana la meciul oficial cu Pandurii" , a spus Rednic pe site-ul oficial al clubului.

Rapidistii nu simt nicio oboseala dupa amicalele din Turcia. Au dovedit-o in fata echipei antrenate de Laurentiu Reghecampf, pe care au invins-o cu 6-0. Rapid a deschis scorul prin Maftei, apoi J. Pinto a marit diferenta. Giulestenii au avut parte si de o lovitura de la 11 metri, ratata de Dobroiu. Pe finalul meciului, rapidistii au mai marcat de 3 ori, o data prin J. Pinto, si de doua ori prin Ionita, aflat la primul meci la prima echipa.

Alte rezultate din meciurile amicale ale echipelor romanesti:

Gaz Metan - U Cluj 3-1

Unirea Urziceni - Petrolul Ploiesti 3-0

FC Brasov - FC Taraz 1-0