Constantin Toma, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Rapid, si-a anuntat demisia in cursul zilei de marti. De asemenea, va parasi Giulestiul si Dragos Nedelcu, vicepresedintele feroviarilor.

"Este adevarat ca am renuntat, situatia de la club este una dificila", a declarat Dragos Nedelcu pentru HotNews.ro.

Cei doi au sosit la clubul de langa Podul Grant in acelasi timp cu iordanianul Fathi Taher, iar situatia incordata din ultimele luni de la formatie i-au determinat sa isi prezinte demisiile de onoare.

Rapidul a iesit in evidenta in ultima perioada cu desele scandaluri de la nivel de conducere, acolo unde George Copos si Fathi Taher nu au reusit (desi au avut o intelegere bine pusa la punct in primavara anului trecut) sa se puna de comun acord pentru preluarea echipei de Liga 1 de catre omul de afaceri din Iordania.

Pe langa Toma si Nedelcu, in ultimele luni a mai plecat de la Rapid si Constantin Zotta, unul dintre oamenii de baza ai clubului in ultimele sezoane, atunci cand Copos se implica activ la formatia alb-visinie.

Haosul este la el acasa in Giulesti: jucatorii isi primesc cu mare dificultate salariile, nu se mai fac transferuri decat din ligi inferioare (eventual jucatori care sa vina liberi de contract), iar Peseiro a fost demis cu mare dificultate pentru ca nu se gaseau banii necesari rezilierii contractului.

Aceste ultime plecari din sanul Rapidului amplifica speculatiile conform carora omul de afaceri Ionut Negoita ar urma sa devina noul patron al echipei de pe Valentin Stanescu (Negoita si Copos au avut deja o intalnire in legatura cu acest subiect).