Comisia de Disciplina a FIFA a amendat echipa bucuresteana de liga a 2-a, Progresul pentru neachitarea unei datorii catre fostul sau portar, bulgarul Radostin Stanev. Daca formatia romana nu-si va plati datoriile, risca o retrogradare.

Fostul portar al Progresului, Radostin Stanev a depus un memoriu la FIFA deoarece in urma rezilierii contractului cu echipa bucuresteana nu si-a primit o parte din bani. Comisia de Disciplina a forului international i-a dat castig de cauza in iulie 2008, insa Progresul nu s-a achitat de datorie.

Progresul trebuie sa plateasca suma de 5.000 de franci elvetieni, plus inca 1.000 pentru cheltuieli administrative. Comisia de Disciplina le-a dat bancarilor un termen de 30 de zile pentru plata datoriei, iar daca nici in aceasta perioada Progresul nu va plati suma, echipa va primi o penalitate de trei puncte. Daca nici aceasta masura nu va fi eficienta, bancarii risca retrogradarea in Liga a treia.

In conditiile in care Progresul nu-si achita datoriile, FIFA va sanctiona si Federatia Romana de Fotbal, responsabila de aplicarea deciziilor forului international, anunta Newsin.