Antonio Pulvirenti, presedintele Cataniei, s-a saturat de ifosele fostului stelist Nicolae Dica, oficialul echipei de Serie A marturisind ca nu este nimeni din Peninsula de vina pentru inadaptarea internationalului roman. "Eu nu cred ca mai poate fi reabilitat, iar relatia dintre noi va inceta", a precizat Pulvirenti citat de Mediagol.it. Adus cu surle si trambite pentru 1.7 milioane de euro, Dica isi doreste acum sa ajunga la Al-Hilal, sub comanda lui Olaroiu.

„Am incercat totul cu el. A fost primit ca o vedeta, dar daca nu vrea sa fie turist, sa ne spuna ce vrea. Eu nu cred ca mai poate fi reabilitat, iar relatia dintre noi va inceta. Nu noi suntem responsabili de neintegrarea lui in sistemul din Serie A. Ii gasisem echipa in Turcia, pentru un imprumut, dar nu a vrut sa mearga. Acum vrem doar sa terminam convenabil pentru toate partile implicate”, a declarat presedintele Cataniei.

Fostul stelist declarase in urma cu cateva zile ca nu mai vrea sa fie turist in Italia, facand aluzie la faptul ca a bifat foarte putine minute in teren pentru Catania de la transferul din vara lui 2008.

"Aici nu este spatiu pentru mine. Vreau sa merg in Arabia, la Al-Hilal, acolo unde mi-ar face o deosebita placere sa joc din nou alaturi de Mirel Radoi. Nu mai vreau sa fiu turist in Italia", a precizat Dica pentru presa din Peninsula.

De serviciile pitesteanului s-au mai interesat de-a lungul timpului CFR Cluj si FC Brasov, dar pretul cerut oficialii italieni a fost considerat prea mare de ambele formatii din Liga 1. Catania Calcio l-a transferat pe Nicolae Dica de la Steaua in vara anului trecut, formatia pregatita de Walter Zenga platind catre formatia din Ghencea 1.7 milioane de euro pentru atacantul roman.