"Dinamo arata ca o echipa de Champions League", spune atacantul Claudiu Niculescu, dupa ultimul amical al "haitei": 6-0 cu echipa FC Zeta (din Muntenegru). "Clau-gol" a marcat de trei ori in poarta muntenegrenilor, celelalte goluri fiind reusite de Marius Niculae, Torje si MItea.

Mircea Rednic a inceput cu Matache - Homei, Goian, Moti, Diabate - Torje, Izvoranu, Adrian Cristea - Danciulescu - Niculescu, Niculae. Dupa pauza, antrenorul a efectuat mai multe modificari, cea mai importanta (prin semnificatie) fiind revenirea pe gazon a lui Ianis Zicu, la 8 luni de la ultima sa prezenta pe terenul de joc.

Steaua -FC Moscova 2-1

Dayro Moreno si Bogdan Stancu au marcat pentru stelisti, in timp ce tot un roman, fundasul Baciu, a inscris in poarta lui Cernea, singurul gol al rusilor. Amicalul nu a fost lipsit de tenisuni, portughezul Tiago, abia intrat in teren in locul lui Lovin, a fost eliminat direct de arbitru dupa ce a ripostat violent la o intrare dura a unui adversar.

Marius Lacatus a folosit urmatoarea echipa pe parcursul meciului: Zapata (Cernea 46) - Golanski (Filip 74), Ghionea (Tudose 74), Baciu, Rada (P. Marin 46) - Lovin (Stancu 64) - Szekely (Abuzatoaie 79), Tiago, Dayro Moreno (Onicaa 79), Semedo - Kapetanos (Pedriel 75).

"A fost un meci destul de bun, destul de dificil. Important e ca am reusit sa castigam, speram sa plecam cu fruntea sus din Turcia. Importante sunt golurile din campionat, nu cele din amicale", a spus capitanul Stelei, Sorin Ghionea.

Alte rezultate din meciurile amicale ale echipelor romanesti:

FC Brasov - Sahtior 0-1

Poli Iasi - Mika Astarak 2-0

CS Otopeni - Botev Plovdiv 1-2

Gloria Bistrita - FC Ploiesti 2-2