Viitorul lui David Beckham trebuie sa se decida in 48 de ore. Federatia de fotbal din SUA a dat un ultimatum cluburilor L.A. Galaxy si AC Milan de a se pune de acord in privinta unui eventual transfer. "Nu e niciun motiv pentru a amana lucrurile. Vineri trebuie sa aflam daca vor sau nu sa-l cumpere pe Beckham", a declarat Don Garber, seful Major League Soccer (MLS).

"E absolut necesar sa ajungem la o concluzie in acest caz deoarece trebuie sa definitivam planurile sezonului 2009 a MLS. Suntem pregatiti sa sprijinim transferul lui David pentru o suma de transfer care sa recunoasca valoarea serviciilor sale la Galaxy si pentru MLS. Daca transferul nu va fi efectuat pana la sfarsitul saptamanii ne va fi foarte greu, daca nu chiar imposibil, sa facem transferul", a declarat Garber pe site-ul oficial al L.A. Galaxy.

Beckham a semnat cu L.A. Galaxy in ianuarie 2007 un contract de 250 milioane de dolari, pentru o perioada de 5 ani. Englezul a fost imprumutat la AC Milan pana in luna martie. Clubul italian trebuie sa se hotarasca cat mai repede daca e dispus sa dea o suma destul de mare pentru Beckham. Saptamana trecuta, clubul californian a respins o prima oferta facuta de Milan.