Alexandru Tudor a picat testele fizice ale UEFA si nu va mai putea arbitra partida dintre Werder Bremen si AC Milan din saisprezecimile de finala ale Cupei UEFA. "Era un test de alergare usor, 150 de metri, cu revenire 50 de metri, si trebuia sa faca minim zece ture. Nu stiu ce s-a intamplat", a declarat Gheorghe Constantin, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

"Nu stiu decat atat. M-a sunat si mi-a spus: Am picat testul. Era un test de alergare usor, 150 de metri, cu revenire 50 de metri, si trebuia sa faca minim zece ture. Nu stiu ce s-a intamplat. Si noaptea daca il trezeai din somn il lua. Poate a fost o accidentare sau poate s-a sufocat. Il astept sa vina in tara si sa imi spuna mai multe, insa este clar ca UEFA i-a luat meciul. De asemenea, astept raportul forului european", a declarat Constantin pentru Mediafax.

"Eu vreau sa cred ca nu e niciun pericol in privinta carierei lui si cred ca UEFA il va chema la o retestare, poate peste doua saptamani, poate in martie-aprilie, ca am inteles ca au fost mai multi arbitri in situatia lui. Oricum, pe 15 februarie el va merge cu arbitrii romani in stagiul de pregatire din Antalya si-si va continua pregatirea", a adaugat presedintele CCA.

Alexandru Tudor trebuia sa arbitreze partida dintre AC Milan si Werder Bremen din 26 februarie, alaturi de asistentii Cristian Nica si Aurel Onita.