Arbitrul grec Kyros Vassaras va conduce la centru partida dintre Romania si Serbia, contand pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2010, care va avea loc pe 28 martie, la Constanta. Patru zile mai tarziu, tricolorii vor fi arbitrati de scotianul Craig Alexander Thompson in partida de la Klagenfurt impotriva Austriei.

Vassaras va fi ajutat la cele doua linii de compatriotii Dimitrios Saraidaris si Christos Gennaios, in timp ce arbitru de rezerva va fi Anastasios Kakos.

Kyros Vassaras a arbitrat partida Romania - Olanda 1-0, din preliminiariile pentru Euro 2008, atunci cand a validat golul din off-side marcat de Dorin Goian. De asemenea, elenul a mai condus de la centru si meciul dintre Rapid si Hamburg, scor 2-0, din optimile de finala ale Cupei UEFA (partida a avut loc in 2006).

Pentru disputa cu Austria (1 aprilie, ora 21.30, Klagenfurt) tricolorii vor avea parte de o brigada de arbitri din Scotia, Craig Alexander Thompson urmand sa fie ajutat de asistentii Tom Hugh Murphy si Martin Cryans. Arbitru de rezerva va fi William Collum.