Rapid are datorii de 3 milioane la statul roman, pe care trebuie sa-i plateasca pana pe 31 martie, iar conducerea din Giulesti se chinuie sa-l vanda cat mai scump pe Costin Lazar pentru ca echipa giulesteana sa mai poata juca in Liga 1. Dupa ce Herta Berlin a renuntat la mijlocasul rapidist din cauza pretentiilor finainciare prea mari ale Rapidului, 2,5 milioane euro, FC Timisoara pare sa fie cea mai probabila destinatie a lui Lazar. "S-ar putea sa vina si Lazar in ultimul moment", a anuntat antrenorul Timisoarei, Gabi Balint, contrazis de omologul sau de la Rapid. "Timisoara ne-a oferit putin. Lazar merita bani mai multi, nu-l dam pe doua milioane de euro”, a spus Nae Manea.

Giulestenii au plecat luni in Antalya, unde vor efectua al doilea cantonament din aceasta pauza competitionala, dar o parte dintre jucatori se pregatesc sa-si faca bagajele si sa paraseasca Rapidul. Lazar e pus pe lista de transferuri, Cesinha se gandeste la ce alta echipa din tara mai poate juca, iar Adefemi nu mai raspunde la telefoane.

"Sunt la Rapid si vreau sa iau titlul. Despre oferte vorbiti cu conducerea. Totusi, Dinamo e o varianta de viitor”, a spus Cesinha la plecarea spre Antalya. De asemenea, Nae Manea e pregatit si de o despartire de Adefemi, jucatorul refuzand sa mai joace la Rapid dupa ce nu si-a primit salariul. "Adefemi nu si-a primit banii si vrea sa-si rezilieze contractul. El nici nu ne mai raspunde la telefon”, a spus oficialul rapidist. Manea a primit, totusi, o veste buna - in cantonamentul din Turcia a facut deplasarea sarbul Djordje Ivelja.