Aflat inca sub contract cu FC Timisoara, dar fara sa poata sa se antreneze cu echipa, Ionel Ganea e disperat sa-si gaseasca echipa. Si sansa i-a suras atacantului, conducerea din Stefan cel Mare facandu-i o propunere lui Iancu pentru trecerea lui Ganea in Stefan cel Mare. Paradoxal, desi Iancu e la cutite cu jucatorul, seful timisorean nu a vrut sa stea la discutii despre un eventual transfer, transmitandu-le celor de Dinamo ca Ionel Ganea nu pleaca de la Timisoara.

"Sunt in continuare in litigiu cu FC Timisoara. N-am voie sa fac antrenamente cu echipa, desi am contract cu clubul pana in 2010. Totul mi se trage de la incidentul in care l-am lovit pe asistentul Mudura, in 2007. Am inteles ca sefii de la Dinamo l-au sunat pe Iancu pentru un transfer, iar el a spus ca nu plec de la Timisoara." , a spus Ionel Ganea in Evenimentul Zilei.

"Am de primit banii pe sase luni. Cam 80.000 de euro. Eu am facut ceva pentru Romania, s-a cantat Imnul tarii de peste 40 de ori la meciurile mele! Iancu trebuie sa stea multi ani in fotbal, ca sa ajunga la performantele atinse de mine. N-a adus niciun trofeu, doar a investit bani."

Desi a fost dorit de actionari in Stefan cel Mare, Ganea il ironizeaza pe Cristi Borcea. "Cand e vorba de campionat, Borcea e cel mai bun atacant de la Dinamo. Nu doarme. Ce, e prost? Borcea are si un defect. Se lauda cu bani multi, dar uita sa plateasca pentru jucatorii transferati. Porumboiu are dreptate" a incheiat atacantul.