Fosta mare glorie a fotbalului brazilian, Pele (Edison Arantes do Nascimento), ii critica pe Robinho (Mancheste City), Adriano (Inter Milano) si Ronaldo (Corinthians) pentru comportamentul din afara terenului de joc. Fostul international precizeaza ca prin modelul pe care il ofera, cei trei inchid portile noilor generatii de jucatori din Brazilia, informeaza Gazzetta dello Sport.

"Am muncit mult in ultima perioada pentru a deschide usa noilor generatii. Robinho, Adriano si Ronaldo nu au facut altceva decat sa o inchida. Povestea cu intamplarea lui Robinho (nr - a fost acuzat de viol) ma intristeaza, este un fotbalist de mare valoare, dar care nu face acum o imagine buna fotbalului si tarii sale. Este pacat sa vezi cum persoane care pot deveni adevarate modele se comporta asa", a declarat Pele pentru cotidianul Folha.

Daca Robinho este un client nou al ziarelor de scandal, Adriano si Ronaldo au facut sa curga multa cerneala in jurul escapadelor nocturne pe care le-au facut de-a lungul ultimilor ani.