Dan Petrescu a ramas incremenit pe banca de rezerve minute bune dupa terminarea partidei Elche - Unirea Urziceni, scor 4-1. "Am luat trei goluri stupide, numai din devieri", a spus la finalul partidei George Galamaz, capitanul formatiei ialomitene. Elche ocupa locul 17 in Segunda Division.

Unirea a inceput bine partida si Nicu Epaminonda a reusit golul carierei sale: sut de la 25 de metri, de pe partea dreapta, mingea l-a depasit pe portar si a poposit in poarta. Avantajul ialomitenilor nu a tinut prea mult, Brandan deviind nefericit mingea in proprie poarta in minutul 25.

Finalul meciului a fost de cosmar pentru trupa lui Petrescu. Au primit doua goluri in doua minute de la Miguel ('70, '71), iar Manu a inchis tabela in ultimele secvente de joc.

Bogan Mara a evoluat pentru ultima oara in tricoul Unirii. "Sportiv, mi-am facut datoria, extra-sportiv, nu am deranjat cu nimic conducatorii. Dan Petrescu este un antrenor foarte bun si as mai fi vrut sa lucrez cu el. Am avut doi ani foarte buni la aceasta echipa, dar mi s-a spus ca nu mai fac parte din planurile de viitor ale echipei. O sa imi caut o echipa in strainatate", a declarat Mara.